O holy night!

Lyssnar på julmusik för fullt :D

Helgen i Linköping var mysig och nästan alla julkappar blev inköpta.
Har bara en till Jockes syster och hans pappas tjej kvar.
Så idag har alla klappar slagits in så nu ligger dom så fina i en garderob i väntan på sina förhoppningsvis mycket glada ägare :P

Tillbaka till Linköping igen då..
Åkte i lördags förmiddag och var framme runt 11.
Gick i affärer och åt på Max, checkade in på hotellet, gick på stan, gick in och värmde oss på hotellet, gick lite till på stan och avslutade dagen med grektisk mat, dessert och mys på hotellet :)

Söndagen börjades med hotellfrukost! Härligt värre!
Sen blev det en runda på Ikano-huset innan det var dags för sjukhuset.
Fick börja med att be om emla (ingen ska någonsin få sätta nål i mig utan bedövning!) och sen var det dags att byta om till sexiga sjukhuskläder och kolla på mitt hjärta med ultraljud och lyssna på pulsen i halsen med en skojig maskin. Jocke var med och kollade på och han tyckte att det såg trasigt ut. Vilken tur att han inte är doktor iaf.
Det som var bäst var att den riktiga herr doktor konstaterade att mina klaffar fungerar igen :) Iaf så gjorde dom det i söndags. haha.
Sen skulle nålen sättas. Vi gick till en avdelning där dom var nålsättningsspecialister och det tog dom ändå säkert 5 minuter att hitta en ådra. Inte speciellt förvånande. Mina ådror envisas med att ligga lååångt ner under allt fett. haha. Sjukt nervös var jag.
Sen fick jag silvriga gummibands liknande grejer runt ett lår och på två ställen på armen, olika blodtrycksmätare på armar, ben och ett finger, och hela 9 såna där ekg mätningsgrejer på överkroppen.
Jo, tack. Det syntes att jag var en försöksperson. haha.
Hamnade i en tunnel där de skapade ett vakuum i olika steg.
Tjenis penis vad oebhagligt det var!
Allt blod sögs ner i kroppen och jag var sjukt glad att jag låg ner. (Även om den där sjukt äckliga nålen fortfarande satt var i armen och blängde på mig)
Men eftersom jag var en mycket duktig försöksperson och låg blixt stilla under undersökningarna så gick det jättefort, låg bara i tunneln i 3 timmar och kände bara svimmningssymptom i kanske 2 timmar! ^^
Sen stoppade jag ena foten i kallvatten i ett par minuter. Trodde att det bara skulle vara kallt, men för er som inte vet det.. 5 gradigt vatten känns inte ett dugg kallt. Det gör bara sjuuuukt ont!

Men det roligaste på hela dagen var att jag fick sätta på mig en badmössa och sätta mig i en rymdraket som mätte hur mycket fett min kropp består av! Klaustrofobi here we come!
Men jag klarade mig hyfsat bra och fick även veta att jag har normalt mycket fett. Det kan ju vara trevligt att veta.



grejen jag satt i:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0