Dear Mr/Mrs Lou,

Vad otroligt irriterad man blir när man inte kommer ihåg var man har gjort av matlistan och inte kan minnas vad man har planerat att äta..!
Öppnade kylen och tänkte att den skulle ge mig någon ledtråd, men ne. Bara vanliga saker.
Minns att imorgon var det tänkt att vi (läs jag) skulle göra mammas recept på potatissallad och till det skulle vi grilla kotletter, men eftersom vädret är bättre idag än vad det ska vara imorgon så tar vi nog det idag.
Så nu återstår att se om jag lyckas komma ihåg vad vi ska äta imorgon:P

På kvällen blir det troligtvis grillade hamburgare, men den delen står inte jag för så vi får se :)


Idag har jag för övrigt gjort nationellt prov i engelska.
Gick ganska bra tror jag, förutom att jag skulle skriva till en person som hette Lou nånting nånting. Och jag kunde inte komma på om Lou var en Mr eller Mrs. Så jag skrev Mrs.
Sen när jag kom hem och googlade så såg jag att det kunde vara både en man eller kvinna. Iaf om man är född i Kina. Och det kan inte min engelskalärare veta om Lou är eller inte!

Så där skulle dom bara våga sätta fel.

Årets roligaste ägg :D




.

Nu ska jag snart iväg till Nässjö för min engelskalektion. Imorgon är det dags för nationellt prov. Det ser jag inte fram emot.

Men idag är det vanlig lektion :)
Har lite grejer att göra innan den börjar, ska köpa ögondroppar och koksaltsnässpray till min pollenallerig, sen ska jag köpa ost, russin och ev en blomkruka. Insåg igår att jag ska plantera ut gräslöken nästa vecka och den får inte plats i dom andra krukorna.. hmm.
Sen ska jag även in på Granngården och se om dom har ett b-vitamintillskott som heter Shy Feeder. Det ska visst fungera väldigt bra mot fästingar. Medlet är för hästar, dom har visst ett för hundar också, men det är mycket dyrare och innehåller samma saker. haha.
Jag känner inte för att spruta på Hanke nervgift i år. :p Det funkade inte bra sist vi provade, och halsband är jag inget stort fan av. Så det får bli att prova vitamintillskott. Enda biverkningen som finns är visst att pälsen kan bli lite glansig. haha.


Igår var jag ute och provade att cykla med Hanke i några minuter. Första minuten fattade han inte vad jag höll på med och skällde som en galning på mig. Men sen fattade han poängen och sprang bredvid mig :) Förutom när vi vände och han fick syn på husse. Då vaknade draghunden i Hanke till liv och jag fick ge honom fri kommando för att han inte skulle välta hela cykeln :p Tänkte att jag skulle ta en liten runda i eftermiddag också om vädret tillåter :)

Från dagens morgonpromenad

Covering letter!

Sitter just nu med min engelska läxa som jag kanske skulle ha gjort i onsdags.. haha.
Men den kommer inte ta lång tid, ska skriva ett personligt brev och ett cv, och jag har ju allt på svenska så det är bara att översätta och kanske ändra lite :)

Tidigare idag så har jag varit ute med Hanky. Gick i skogen så Hanke var lös. Mötte fyra människor, bla en med barnvagn och en med rullator. Hanke reagerade inte speciellt mycket, utan gick hyfsat fint vid min vänstra sida. :)

På den punkten är det skönt att ha en ganska osocial hund.
Hade det tex varit Zingo, mammas och pappas labbe, så hade det krävts mer träning för att kunna ha honom lös vid möten utan att han skulle springa fram och hälsa :P Iofs så är han en väldigt lättlärd hund. Men ändå, ni fattar nog poängen :p

Igår blev jag invig scoutledare. :)
Det var inte alls pinsamt att stå framme på scenen när hela lokalen var full med folk som glodde...
Men det gick bra och mina små scouter fick också varsin stjärna för att dom har klarat av det dom ska göra :) Sen att de flesta uppenbarligen inte kommer ihåg nåt av det, det får vi ta sen :p

I torsdags gjorde vi söljor till våra vackra scarfar och jag blev bästa kompis med en av dom små barnen, en tjej med adhd som går i specialskola. Min plan är att bli bra kompis med henne så att hon istället för att få stora utbrott hela tiden kan komma till mig och prata istället! :) Får se om det kommer funka..

Nu ska jag försköa ägna mig lite åt engelskan igen..

Aprilväder!

Usch vad jag inte gillar detta väder!
Igår snöade det i princip hela dan. Inget som stannade på marken speciellt länge iofs, men synen att det faktiskt faller nåt vitt från himlen gör mig deprimerad.

Idag har vi varit en sväng i Nässjö och köpt lite fredagsmys och ett par nya mc stövlar till Jocke.
Var även inne i verkstan och lyssnade på effektavgassystem eller vad det kan tänkas heta.. :p (så nu luktar hela jag avgas)
Så det blir nog ett nytt till sommaren :)
På vägen till och från Nässjö kom det regn, snö och hagel om vartannat. Inte kul.

Senare idag blir det nog en sväng ner till Get Out mässan. Bodafors enda stolthet. haha.
Det är väl en av Sveriges största friluftsbutiker om jag inte har fattat allt fel.
Ikväll gör vi nog ingenting tror jag, förrutom innebandyn.

Sen måste jag be om ursäkt också, min otroligt namnfixerade pojkvän har nu upplyst mig om att det inte är ett nytt Windows Vista som är installerat, det är Windows 7! haha. Är du nöjd nu?

Jobb!

Idag på morgonen ringde nån tant från kommunen och frågade om jag kunde tänka mig att jobba på hemtjänsten i Runneryd (Nässjös Rinkeby) i sommar.
Egentligen ville jag inte ha jobb i Nässjö med tanke på att jag måste pendla och så, så jag sa att jag skulle ringa och kolla på ett annat ställe där jag har sökt först innan jag svarade henne.
Så idag har jag pratat med hemtjänsten i Bodafors, och dom sa att jag har fått jobb!
Det är en sån otroligt härlig känsla :D
Schemat är inte lagt än, så jag vet inte alls hur jag kommer jobba. Har jag otur kanske det bara blir nån helg, men det är så skönt ändå!

Och sen att faktiskt ha chansen till två jobb är ganska trevlig också :p

Hej mitt vinterland!

Visst är aprilvädret härligt!
Jag som har saknat snön så mycket!
..Men som tur är så har den redan börjat tina bort, så det är mycket möjligt att jag överlever detta bakslag.


Idag har jag varit och hälsat på på ett dagis till här i Bodafors, så nu hoppas jag att alla tänker ta ledigt eller bli sjuka lite framöver :p

Lite senare idag står matlagning på schemat. Ska prova kycklingfilé fylld med bacon och pistagenötter och limesmör till det. Får se om mitt experiment kommer fungera :p
Sen är det tvätt som gäller i eftermiddag. Kommer nog inte ens vara två fulla maskiner, så det går nog fort. :)
Idag blir det ingen engelska, fick ett sms av min lärare igår att hennes dotter är magsjuk (för ovanlighetens skull... våran lärare är hemma med sjukt barn flera gånger/månad) så istället ska jag skriva ett cv och ett persoligt brev på engelska. Kommer gå väldigt fort med tanke på att jag har flera olika på svenska, så det är bara att byta språk på det :)

Nu såg jag precis att ett av mina lavendelfrö har kommit upp över ytan :D, jag hade nästan börjat ge upp hoppet om dom.. Jag vill ha lavendel.. Det luktar så otroligt gott!

Tidig morgon, trevlig dag! :)

Idag vaknade vi innan 7 av att en av Jockes kompisar råkade ringa honom. Inte så jättekul.
Solen sken allt den kunde in i sovrummet också, så vi kunde inte somna om någon av oss.
I kväll blir det att leta upp den mörkaste filten och hänga för fönstret, för det är inte första morgonen jag inte kan sova för solen.

Sen åt vi frukost, Jocke fixade med datorn, som krashade igår kväll..
Men allt fixade sig och nu har vi ett nyare windows vista installerat också. Kommer säkert vara jättebra när jag vänjer mig vid det :p

Förberedde maten och sen bar det av till Nässjö där jag agerade klippmodell till Sannas lillasyster Erica. Gick jättebra :)

Kom hem, åt mat, gick ut med Hanke.
Var ute i en timma och fokuserade enbart på hans gång.
Jag borde alltid lägga ner så mycket enerig på det. Då skulle han gå toppenfint på bara några dar, men jag glömmer och orkar inte alltid. Så på den punkten är det matte och husse som är det största problemet :P

Sen fixade jag klart min engelska, lämnade tillbaka min bok och gick ut på en egen liten promenad på 30 minuter.
Fick sådär ont i ljumskarna efter ett tag, så jag satte mig och kollade på fåglar vid dammen. haha. Fåglar är ganska roliga faktiskt. Iaf om dom gör nåt :p
Sen gick jag hem, åt lite keso och nu sitter jag här.. :)
Och livet känns väldigt bra just nu, tror att det mestadels beror på att jag är klar med den där hemska engelskauppgiften!
Hoppashoppashoppas att vi inte behöver läsa nån mer bok nu, för nu vill jag börja läsa alla hundböcker jag fick i julklapp!


Basilika i massor!

Kollade i några bildmappar från denna månaden och upptäckte att mina små växter har blivit exakt en månad idag! :D

Basilikan - har säkert 50 små basilikor.. Trodde inte att det skulle bli så mycket!


Gräslöken


Persiljan


Salladen - den har växt minst, men det kommer nog igång snart det med :)

Idag har vi inte gjort speciellt mycket..
Ska göra en kladdkaka nu så ska vi äta den sen när vi har motionerat tillräckligt för att få äta sånt. haha

Spårning

Var ute vid Lövhult igår och la några spår med Jacqueline och Amanda. Hanky var superduktig!
Tränade lite sök efter människa också, och oj vad Hanke briljerade!
Det sista och längsta spåret hade Hanke problem med i början, han hittade inte spåret. Men så fort han tog upp det så var vi snart framme!
Han spårar lite för fort.. Jag hinner knappt med när terrängen är jobbig, och jag är osäker på hur han klarar av skarpa vinklar.. Har inte lagt in nån sån än i år. Men det får vi se hur det går. :)
Får väl be någon om hjälp om han tänker fortsätta dra fram som ett ånglok bland rotvältor och granar som har fått för sig att växa vågrätt utmed marken..

Nästa gång vi träffas är det tänkt att vi ska köra agility och rallylydnad :)
Amanda är intstruktör i rallylydnad så det ska bli kul :)

Förresten så träffade Hanke två hundar igår, Amandas tollare Wilma och Jaquelines briard Raffe.
Han gnällde inte ens utan tittade på dom och sen på mig och sen på allt annat :p


Hämtade ett cafébord och två stolar hos Jockes syster efteråt, så nu har vi äntligen nåt att sitta på utomhus :)
Sen kommer vi få/få köpa deras lite större bord när dom flyttar i juli :)

Även om balkongen fortfarande är en byggarbetsplats är det trevligt att iaf kunna använda den :p

.

Har upptäckt att keso med äpple, päron och vanilj är ett ganska gott mellanmål :)

Håller på med min bokrecension nu..
Funderar på om jag ska göra den lite smidigt och nöja mig med ett G eller om jag ska lägga ner lite tid på den..

solsken!

Nu har jag varit ute med Hanke i solskenet!
Det är väldigt skönt att solen äntligen har hittat till Sverige också!
Fast dom hotar med snö till helgen, men det tänker jag ignorera :)
För idag ska vi ha 14 grader, och det är najs!

Igår var vi och hämtade hem våran kära motorcykel, åkte en sväng till Sävsjö för att köpa smör också. haha.
Det var lite ovant att åka, det var ju några månader sen sist :p
Mina fotpinnar fixade Jocke för nån vecka sen också, så nu satt båda rakt ut.. Innan har den ena lutat neråt, inte jätteskönt efter några mil.. :p

Men åter till idag då..
Var ute med Hanke i skogen 1,5 timma ungefär. La ett kort spår också, bara för att kolla att han kommer ihåg. :p Han var jätteduktig :) Det var längesen vi spårade, har prioriterat annat. Men ikväll ska vi ut med några från hundklubben och lägga några spår och träna sök. :)

Har börjat ha med vatten till Hanke på våra promenader nu, det är väldigt kul att han blir så varm och törstig redan nu.. När det är kanske 10 grader i skogen. Ser inte fram emot sommaren på den punkten..

En liten bit av dammen, där Hanke till min stora förvåning badade igår!

Mycket som har hänt!

Sen jag skrev sist är det endel som har hänt.. :)
I fredags började vi med att åka till Nässjö och skriva på kontraktet till lägenheten. Nu hoppas vi att Josse och Mikael flyttar lite tidigare så att vi kan få nyckeln nån dag tidigare, annars får vi nycklen den 1 juli kl 10 och ska vara ute ur våran lägenhet samma dag kl 12..
På eftermiddagen åkte jag hem till mamma och pappa och träffade min finska gammelfaster och hennes man.
Han kunde litelite engelska men hon kunde ingenting, men som tur var så var morfar med :)
Men jag kunde säga kitos iaf! :p Det betyder tack. haha
Mormor hade faktiskt försvunnit. haha. På lördagkvällen fick vi veta att hon hade tagit färdtjänst till Nässjö, tagit in på hotell högland, trillat på stan och åkt ambulans till sjukhuset med bruten arm som senare fick opereras.
Det kan hon ha! haha.
Tror hon ligger kvar där än :p
Senare på kvällen gick vi till Elin och Jocke. Trevlans!

Lördagen började lite innan 8. Jag gjorde allt i min makt för att trötta ut min lilla russellpojk till våran examination. Utvärdering: det går inte att trötta ut en sån hund. Vet inte hur många timmar jag spenderade utomhus den dagen!
Men examinationen gick iaf jättebra, Hanke och jag var ett av de bästa ekipagen de hade sett så jag hoppas att Åsa var nöjd :)
Spenderade ganska många timmar där, mitt ute i skogen.
På kvällen gick vi till huset och grillade korv med typ 20 pers till, så det var lite trångt :p Men kul :)
Fast jag var sjukt trött och kall så jag gick hem redan vid tio..


Sen kom den stora dagen. :D
I går gick Jocke och jag ut på promenad utan Hanke på förmiddagen, det är ganska skönt att ta små rundor utan honom ibland. haha.
Och borta vid dammen frågade Jocke om jag ville dela mitt liv med honom :D
Jag svarade ja :å haha

På min födelsedag frågade han om jag ville gå och kolla på ringar.. Jag trodde att han skämtade med mig först xD
Sen gick det några dar innan jag fick ringen :p

Skulle till Jockes mamma och byta däck på hennes bil så vi tog svängen förbi mina föräldrar först och berättade för dom. Dom tyckte att det var jättekul :)
Pappa sa att Bigglez hade lite rött tandkött och jag konstaterade att han har en massa tandsten på de övre hörntänderna. Det har blivit så mycket att han har fått tandköttsinflammation av det.
Ska åka dit i eftermiddag och skrapa bort det och ge dom tandkräm så hoppas vi att det försvinner :)


Våra jättefina ringar :)

Suck..

Usch. Helt plötsligt blev det väldigt mycket att tänka på.
Har fått en massa datum då jag ska hjälpa min farbror att fotografera balpar + studenter i Jönköping och Uppsala. Kommer få skippa två lektioner men det får gå. Jag behöver pengar.
Har varit på ledarsamling på scouterna ikväll, fick veta att min patrull innehåller 19 scouter vara många har adhd, flera har assistenter i skolan samt några går i skolan på slottet. Det är typ en skola för "problembarn". Hur kan alla lyckas hamna i samma åldersgrupp?
Blev en massa info om hajk och läger också.
Imorgon blir det en sväng till Nässjö, ska skriva på kontrakt samt göra en annan viktig sak som jag inte talar om än :p
Efter det blir det innebandy och ev en sväng till Elin och Jocke på kvällen (ska dom äntligen berätta sina hemliga planer? :p). På lördag är det dags för examination mitt på dagen och på kvällen blir det grillning.
Mitt i allt detta kommer mammas faster till Sverige. Imorgon!
Jag har alltid velat åka till Finland för att hälsa på släkten men det har ju aldrig blivit av. Och nu kommer hon. Bara sådär helt utan förvarning. Det var planerat från början, men min trevliga mormor förbjöd henne, men nu kommer hon tydligen ändå.
Så nu bubblar allt runt i huvudet. Hon kan inte svenska och hon kan inte engelska. Och jag kan inte finska. Varför i hela friden har jag inte lärt mig det? Kan några små fraser, men det kommer jag inte långt på.
Har så många frågor. Morfar kan man inte fråga för så fort Finland kommer på tal börjar han gråta. Antar att han har hyfsat hemska minnen från kriget.
Dessutom vet jag inte hur jag ska hinna med att träffa henne. Har ingen aning om hur länge hon stannar, eller var hon ska bo..

Strömavbrott

Jaha ja, då har man upplevt sitt första strömavbrott i lilla Bodafors! :)
Lite innan elva slocknade allt. Trodde först att det var hela Bodafors, men det visade sig att det bara var våran lilla klump i mitten som hade drabbats :p
Men nu ca 4 timmar senare har vi el igen. yay :p
Så nån bra mat blev det inte idag, eftersom Joakim skulle till jobbet fick vi köpa pizza. Men det är ju inte helt fel det heller.
Imorn blir det svampkyckling! :p

Nu har jag varit uppe på vinden och letat hänglås, det var ju nämligen så att vi hittade två förråd i källaren för ett tag sen, det kanske jag skrev..
Så nu har jag tänkt att jag ska flytta ner lite grejer till ett av förråden i källaren, för på vinden kan man knappt ta sig in för det står kartonger överallt.
Så typ grillen, kylväskan och lite annat sånt som man kan få användning för ska få flytta ner 4 våningar :)
Sen kanske man tom kan nå sånt som är 2 meter in i vindsförrådet! :)


Hankys sista dag i Tenhult!
Det var allt lite sorgset.


lägenheten!

Snart snart snart är lägenheten vi vill ha våran!
80 kvm, egen ingång, egen disk- & tvättmaskin, tre förråd, parkering under tak. Ja tack :D Annat än det här äldreboendet :)
Ska dit på fredag och skriva på kontrakt :)

Men först blev jag helt tokig!
När lägenheten kom ut på Lindens hemsida skulle vi göra en intresseanmälan på den och då visade det sig att alla våra poäng var borta! Nästan 800 poäng hade blivit 0.
Jocke ringde in till kontoret och frågade vad som hade hänt och då hade dom gjort nån uppdatering av datasystemet vilket hade medfört att allas poäng var borta!
Najs..
Men som tur var så visste hon att vi hade jättemånga poäng för vi var där för nån vecka sen och frågade, så vi fick lägenheten :)
Men jag kan tänka mig hur surt det är för personer som står i kö till en lägenhet om dom inte vet vad dom har för poäng.. Jag undrar hur dom ska lösa det..

Aja, idag har vi varit ute i en timma med Hanke, hittade en ny skogsrunda att gå. :) Najs bajs!

Just det, sen gick vi upp tio i sex idag på morgonen för att åka och hämta Jockes gamla mc som han sålde sen :)
Skönt att bli av med den.
Hade jätteproblem med att somna om sen! Men nån timma blev det iaf.

Igår var jag ju som sagt med Marika i Jkpg.
Åkte hem till henne och hälsade på alla hundar först, och såg Helena och Tomas trevliga lilla tillfälliga lägenhet eller vad man kan kalla det (aka familjen Eklunds vardagsrum). haha.
Sen åkte vi till Max och efter det kunde vi knappt röra oss. :å
Men jag köpte iaf en skjorta på H&M, 250 kr på damavdelningen, 99 kr på herravdelningen! :P Hade inte Marika varit med hade jag inte haft en tanke på att kolla på herravdelningen, och då hade det heller inte blivit nån skjorta! :D
Sen åkte vi till Nässjö och köpte dammsugarpåsar till mig! :D

Sen sov jag typ bort resten av dan! :p

Nu åker det omkring en gubbe på gräsklippare ute på gatan...

Kapellgatan 14 :) Lägenheten närmast på andra våningen är det vi ska flytta till om nu inget mer krånglar! :)


Min rosa lilla råtta

mmmm max..

De du Sanna!
Imorn ska Marika och jag till Jönköping, och där finns Max! Mohaha!
Nu ångrar du allt att du åkte va? :p

Denna helgen har gått fort. Men jag kan inte minnas vad jag har gjort..
I fredags var vi nog i Vetlanda, i lördags var jag i Huskvarna, igår tränade jag och Hanke med Åsa, på kvällen var Mikael här och idag har jag nog varit hemma tror jag.. Var och handlade en sväng också :p

Imorgon ska jag då till Jönköping med Marika, på onsdag har jag tvättid på eftermiddagen så det blir att hålla sig i Bodafors iaf. På torsdag är det scout-ledarsamling eller nåt i den stilen och sen är det helg igen :)
På lördag är det dags för examination för Hanke och mig. Är inte speciellt nervös, tror att vi kommer klara det ganska bra :)


Hittade detta nånstans igår.
Så sant så sant.. :p
Fast Hanke är iaf för det mesta beredd att förhandla om jag har nåt bra att byta med :p

EN TERRIERS ORDSPRÅK

§1. Om jag tycker om det, så är det mitt.  
§2. Om jag har det i munnen, så är det mitt.
§3. Om jag kan ta det ifrån dig, så är det mitt.
§4. Om jag hade det förut, så är det mitt.

§5. Om det är mitt, så kan det aldrig vara ditt på något sätt.
§6. Om jag tuggar sönder det, så är alla bitar mina.
§7. Om det ser ut som mitt, så är det mitt.
§8. Om jag såg det först, så är det mitt.
§9. Om du leker med något och lägger det ifrån dig, så är det automatiskt mitt.
§10. Om det är trasigt och tråkigt, så är det DITT!

Påsk!

Idag har vi varit hos Jockes mamma och ätit suuupergod mat! :D

Igår åkte jag till Jönköping och var supertaggad på att prova alla kläder jag hade valt ut på internet. Hade väl kollat på typ 12 olika plagg. Hur många hittade jag i affären? 2.
Åkte hem med en t-shirt, en tröja och ett par shorts. Något irriterad..
Men sen köpte jag två blomkrukor också. haha. Så nu har jag planterat ut några av mina basilikor och all sallad :)

Eftersom att ingen av våra föräldrar har tänkt göra nån påskmat i år (!?) så har jag tänkt göra det själv på söndag :p Otrooligt vuxet :D
Det är första dagen denna helgen som vi är hemma tillsammans :)
Ikväll är Joakim med några kompisar, imorgon ska vi till Högagärde och grilla korv med Bigglez för han fyller år idag :p och på kvällen ska jag till Huskvarna :)
Söndag förmiddag ska jag till Nässjö och träna hund, sen ska nog Jocke åka och fixa med sin ena motorcykel och sen kan vi äntligen äta påskmat :D

Så nu sitter jag och försöker komma på vad man egentligen äter på ett påskbord :p
Har kommit på köttbullar, prinskorv, krustader med svampstuvning och janson. Fast den får Jocke göra själv för jag gillar inte ansjovis.. bläk.
Jag har kollat runt lite på internet och försökt hitta lite mat, och hela tiden dyker det upp "barnvänliga alternativ", så som köttbullar och potatismos, hamburgare, korv och pommes..
Vad är det som säger att barn inte kan gilla mat som vuxna äter?
Barnmenyer är otroligt löjliga!

Nu ska jag kolla på film och mysa med min söta lilla hund :)

Shoppingsugen!

Jag har blivit otroligt shoppingsugen!
Just nu skulle jag behöva en månadsinkomst på en sådär 40.000 kr.. Efter skatt!
Det är 40.000 mer än vad jag har nu så jag inser att jag inte kommer kunna köpa allt jag vill ha.  :p

Igår i Nässjö så köpte jag iaf en knäckebrödslåda, haha, och ett par jenas. Såg att mina favoritjeans snart kommer börja gå sönder, och då kan det vara bra att ha några att byta till innan det händer liksom :p
Crocker Pep tror jag dom hette..  dom hade ett gulligt namn iaf :p
Sen när jag gick där helt fridfullt på stan så kom det helt plötsligt upp en ambulans bakom mig, fast på vägen då :å
Och det märkte inte jag innan den var bara någon meter bakom mig och satte på sirenerna! Hjälp vad rädd jag blev..

Men iaf, jag ska skicka iväg ett sms till Jocke och höra om han kan tänka sig att åka till Jkpg idag :p
För jag har hittat en massa kläder jag vill ha. :å
Och sen hoppas jag att jag kan få tag i muggarna på Ikea. Har köpt en massa platta och djupa tallrikar i samma kollektion, sen insåg jag att det kunde vara smart att ha likadana muggar också.. Framtidsplaner liksom.. haha.
Men dom muggarna har slutat tillverkas, så chanserna att jag kan köpa dom försvinner mer och mer för varje dag.

Förresten så har vi haft en fjäril i våran lägenhet ett tag, fast de senaste dagarna har jag inte sett den så den har nog gömt sig nånstans. :p

RSS 2.0